Hlavní obsah

Nejstylověji oblékaným dítkem celebrit je prý Suri Cruisová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Že získala titul nejstylovějšího děcka slavných rodičů zrovna Suri Cruisová, asi nikoho nepřekvapí. Rodiče Tom a Katie totiž nevěnují ničemu větší úsilí, než aby ze své tříleté dcerky vychovali módní ikonu. Ačkoli zdravotníci nejsou z batolete na podpatcích zrovna nadšení, módní návrháři tleskají a Cruise s Holmesovou se vzdouvají pýchou, když už nejsou opěvováni za styl a módní cit zrovna oni sami.

Foto: Profimedia.cz

Suri Cruizová je oblékaná dle posledních trendů a není tajemstvím, že za její oblečení rodiče utratili více než dva milióny dolarů.

Článek

Princeznou vytříbeného stylu jmenoval Suri Cruisovou prodejce dětského oblečení Adams Childernswear. Šatník tomuto dítku by přitom mohla závidět kdekterá skutečná příslušnice královského rodu, odhadovaná cena jejích oblečků a botiček totiž dosahuje v přepočtu hodnoty 58 miliónů korun.

Synové Beckhamových zůstali v závěsu

„Suri je téměř celebritou ve své kategorii, vypadá velmi přitažlivě a má úžasný šatník. Má oblečení, kterým zastíní řadu největších celebrit, a má v bulváru více prostoru než filmové hvězdy,“ uvedl mluvčí společnosti Adams.

Dalšími oceněnými byli také synové Davida a Victorie Beckhamových, děti Katie Priceové a Petera Andreho, Madonnina dcera Lourdes, Shiloh Nouvel Brada Pitta a Angeliny Jolie či Kingston Rossdale zpěvačky Gwen Stefaniové.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám