Hlavní obsah

Spirituál kvintet zahraje na benefičním koncertě pro dětský domov

Novinky, Karolina Zarzycká
Praha

Mezi akce, na nichž vystupuje Spirituál kvintet, nepatří jen rockové festivaly a baladické večery. Uskupení, jež se na naší scéně pohybuje déle než 40 let, zahraje 23. září v 19 hodin v atriu Měšťanské besedy v Jungmannově ulici v Praze. Vítěžek koncertu poputuje na stavbu dětského domova Radost.

Článek

I když Spirituál kvintet stále mění sestavu a z té původní téměř nikdo nezbyl, repertoár nabízí podobné složení jako před téměř půl stoletím. Romantické balady podpořené vytříbeným vokálním projevem jsou hlavní devizou Spirituál kvintetu. Své posluchače vždy nadchnou, ať se jedná o zkušenou generaci, či mladší ročníky.

Chceme, aby děti z dětského domova Radost měly jen smutnou minulost. Ne budoucnost.
pracovníci Dětského domova Radost

Benefičním vystoupením na podporu výstavby dětského domova ve středu 23. září v 19. hodin v atriu Měšťanské besedy Spirituál kvintet a posluchači pomohou DD Radost se sídlem v Dolních Měcholupech. Ceny lístků k sezení jsou 350 korun, ke stání 100 Kč. 

Dětský domov Radost pomáhá dětem překonat bolestné zkušenosti a připravuje je na cestu životem.

V České Republice vyrůstá v současnosti mnoho dětí v dětských domovech a ústavních zařízeních. Některé z nich budou, právě na základě jejich nepříliš snadného vstupu do dospělého života, pravděpodobně poprvé odsouzeny před dovršením 20 let a některé se stanou závislými na návykových látkách.

Reklama

Výběr článků

Načítám