Hlavní obsah

Taneční soutěž hledala nové talenty

Novinky, lap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 24. května proběhlo udílení cen prvního ročníku Talent Awards, kde také soutěžící předvedli své umění. Soutěž Talent Awards hledá nové talenty v různých tanečních i sportovních disciplínách a všech věkových kategoriích. Soutěž probíhala po celé České republice.

Článek

Sobotnímu večeru v kulturním domě Mlejn předcházelo několik neveřejných konkurzních kol v Praze, Olomouci, Brně, Plzni a Bázni. Konkurzní kola probíhala od března 2008. Od ledna 2008 do poloviny února 2008 se mohli soutěžíci přihlásit.

Ti nejlepší z nejlepších na sobotním galavečeru, měli obhájit své umístění v soutěži a tím i představit svá taneční čísla a vystoupení.

.: Taneční variace mladých tanečnic.

foto: Talent Awards

Soutěžící v sobotu předvedli vše, proč si zaslouží své výhry. Soutěžili v katergoriích: Belly Dance, Irish Dance, New Age Dance a Mažoretky. Kategorie se dělily na profesionály a amatéry, a dál se větvily podle věkové kategorie.

.: Udělování cen v kategorii Belly Dance, amatéři dívčí teenage, skupiny.

foto: Talent Awards

Do kategorie New Age Dance patřil Hip Hop, Break, R'n'B i Disco. Na neuvěřitelně dlouhý remix tancovala Aneta Hladíková, která zvítězila v kategorii New Age Dance, hip hop sólo. Break Dance předvedl Dětský domov a školní jídelna Most, ktetý získal první místo v Break Dance skupina.

Vrcholem večera bylo několik tanců, nejen tanec s hůlkou, s šátkem, ale tančilo se i s šavlí. Večer oživily mažoretky. Nechybělo ani vystoupení irských tanců, kde se předvedla skupina TS Mirabel.

.: Nejen krásné choreografie, ale i rafinované kostýmy učarovaly obecenstvo.

foto: Talent Awards

Cílem soutěže je nalezení nových talentů v jednotlivých oborech. Výherci mají možnost dále postupovat na dašlích mězinárodních soutěžích, programech a dalších partnerských akcích. Letos se uskutečnil v kulturním domě Mlejn prní ročník Talent Awards, které založila Muna Al Muchantafová, Prezidentka mezinárodní soutěže Talent Awards.

.: Muna Al Muchantafová, Prezidentka a zakladatelka mezinárodní soutěže Talent Awards.

foto: Talent Awards

Reklama

Související témata:

Související články

Káhira – ráj orientálních tanečnic

Egypt je v posledních letech jednou z nejoblíbenějších destinací. Na své si tady přijdou nejen příznivci historie či potápění, ale i ti co se hlouběji zajímají...

Výběr článků

Načítám