Hlavní obsah

Tip na nákup: Botičky, které rostou s nohou dítěte

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Americké botičky Inchworm jsou opravdovým hitem, který ocení většina rodičů. Tato obuv totiž dokáže růst s nohou svého nositele. Střední část botičky je pružná a může se roztahovat, jakmile začne noha tlačit na špičku a patu, sepne se senzor, který obuv roztáhne.

Článek

Boty Inchworm jsou k dostání na serveru výrobce Inchwormshoes.com – kde je lze koupit i online. Průměrně stojí jeden pár kolem osmdesáti dolarů – v současném kurzu tedy něco kolem třinácti set korun. Každá bota má přitom rozsah minimálně dvou velikostí.

„Jsou dokonalým nápadem, který může rodičům značně ulehčit život. Prostě jednoduše rostou postupně třikrát o půl čísla, mohou opravdu růst s nohou vašeho dítěte. To znamená, že rodiče nemusejí chodit do obchodu pro nové boty každých pár měsíců, když noha jejich dítěte rychle roste,“ uvedl britský prodejce obuvi pro Daily Telegraph.

Botičky jsou však také skvělou alternativou pro děti, jimž nerostou nohy rovnoměrně. „Mohou mít jednu botu velikosti jedenáct (30 EU velikost) a druhou jedenáct a půl (30,5 EU velikost),“ dodal Peter Craig ze společnosti Fat Shoes Day.

Reklama

Související témata:

Související články

Role hraček ve vývoji dítěte

Hračky odjakživa obohacovaly život dětí. Často odrážejí dobovou kulturu, jsou ukazatelem historických změn a tendencí ve společnosti, důkazy o tom nalézáme...

Výběr článků

Načítám