Hlavní obsah

Děti se mohou učit anglicky po internetu zdarma

Novinky, das

Nově byl v Česku spuštěn internetový kurz pro děti a to zcela zdarma. Zábavný e-learningový program byl v soutěži vybrán dánským ministerstvem školství a doporučen učitelům pro výuku angličtiny na prvním stupni základních škol. Díky kurzu se děti naučí nová slovíčka, která použijí rovnou v praxi - při tvorbě příběhů, ale i vlastních nahrávek či karaoke písní.

Článek

Kurz angličtiny www.mingoville.cz je navržen velmi zábavnou a hravou formou a využívá nejnovější pedagogické poznatky. Během celé výuky jsou děti neustále vystaveny mluvené angličtině, což vede k rychlému zlepšení výslovnosti.

Mingoville je virtuální městečko obydlené pelikány. Žije zde i rozvětvená rodinka Pinkeltonů. Každá z postaviček má svou úlohu při výuce angličtiny. Povolání nebo pozice v rodokmenu jsou vázány na soubor slovíček. Postavičky pelikánů je pak dětem velmi zábavnou a sugestivní formou představí.

Pelikáni slouží i jako průvodci úkoly, které na děti čekají. Děti s nimi mohou vyplňovat různé kvizy, omalovánky nebo si nahrát písničku a publikovat ji.

Reklama

Související články

Angličtina má začít už ve školce

Už v posledním ročníku mateřské školy by se měly děti seznamovat s angličtinou. Předpokládá to Národní plán výuky cizích jazyků, který předkládá středečnímu...

Výběr článků

Načítám