Hlavní obsah

Po podprsence Wonderbra přicházejí zadek zdokonalující wonderpants

– TORONTO

Ženské nedostatky dlouhá léta zdokonaluje kvalitní spodní prádlo, zatímco na muže se v tomto směru zapomínalo. V poslední době ale začali myslet návrháři i na ně, a tak po boxerkách a slipech s technologií wonderjock zdokonalujících rozkrok přichází na světové trhy také wonderpants – spodní prádlo zdokonalující tvar zadku.

Článek

Pomocí speciálního prošívání a vycpávek vytvaruje pánům pozadí, za kterým se otočí každá žena. Anebo muž. Kanadská společnost BottomsUp.ca však myslí i na ženy, takže kalhotky s vycpávkami pro zlepšení placatého pozadí si mohou objednat i ony.

Spodní prádlo Bottoms Up je přitom multifunkční a nabízí libovolně velikost pozadí upravovat. Na zadní vnitřní straně má totiž speciální přihrádky, které je možno vycpat třemi různými velikostmi. Jednotlivé půlky mají navíc rafinované prošití, takže opticky hýždě oddělují od sebe a vytvářejí dojem dokonale vypracovaného svalnatého pozadí.

Spodní prádlo s technologií wonderjock pro změnu opticky zvětšuje objem rozkroku vycpávkami vepředu. Spodní prádlo je k dostání ve třech barvách – šedé, černé a bílé, a ve čtyřech velikostech S, M, L a XL.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám