Hlavní obsah

Bohatí muži dávají přednost brunetám

– LONDÝN

Říká se, že blondýnky jsou pro pobavení, ale pro seriózní vztah chtějí muži brunety. Podle studie, kterou uveřejnila internetová společnost Lycos, provozující internetovou seznamku, to v plné míře platí i v případě největších boháčů světa.

Článek

Tmavovlásky, jako jsou Carla Bruni, nová manželka francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho, jsou mezi úspěšnými podnikateli jistější zárukou spokojeného zázemí a manželského života, než blondýny.

Potvrdila to nyní důkladná analýza manželek stovky nejbohatších mužů světa, mezi nimiž výrazně vedou brunety s 62 procenty, zatímco blondýny získaly jen 22 procent. Na třetím místě jsou černovlásky s 16 procenty, ale překvapivé je, že ani jediný z boháčů nemá po svém boku zrzku.

Možná je to užitečný podnět k zamyšlení pro všechny ženy, které chtějí v budoucnu ulovit nejen milionáře.

Reklama

Související články

Dneska zrzka, zítra blond

Barvení vlasů je dnes pomalu národní ženská disciplína, už od velmi raného věku. Stalo se totiž takřka neodmyslitelnou součástí krášlicího procesu, zčásti...

Barvy na vlasy způsobují stále více alergií

Dříve po barvě na vlasy sáhla žena pouze v případě, že její přirozený odstín začal mít prošedivělý nádech. Dnes jsou neobarvené vlasy spíše raritou. Ovšem...

Výběr článků

Načítám