Hlavní obsah

Čas řídíte Vy, ne pračka

Novinky, Electrolux

Společnost Electrolux uvádí na trh pračku s inteligentní technologií Time Manager. Ta uživateli umožňuje, aby si sám zvolil délku pracího cyklu. S touto technologií získáte větší kontrolu nad svým časem. Nemusíte spoléhat pouze na přednastavené programy a přizpůsobovat se praní. Naopak, o jeho délce nyní rozhodujete vy.

Článek

Technologii Time Manager vyvinula společnost Electrolux na základě průzkumu mezi spotřebiteli. Zákazníci v něm často uváděli, že se trváním pracovního režimu spotřebiče cítí omezováni. Současné automatické pračky většinou perou prádlo důkladněji, než je ve skutečnosti nutné, prací cykly jsou pak ve srovnání se staršími modely praček delší.

Ne vždy je u některých programů dlouhá doba praní bezpodmínečně nutná. Přestože je čas velmi důležitým faktorem pro kvalitně vyprané prádlo, moderní technologie společnosti Electrolux umožňují zkrátit dobu pracího cyklu, aniž by tím byla ovlivněna kvalita vyprání. Time Manager je toho nejlepším příkladem.

Automatická pračka Electrolux je vybavena velkým a přehledným LED displejem u levnějších modelů a LCD displejem u modelů dražších, na nichž se zobrazují informace o zvoleném režimu praní. Nevyhovuje-li uživateli délka zvoleného programu, může jeho trvání upravit.

Nejvyspělejší modely praček zobrazují na LCD displeji také informace o tom, za jakou dobu bude prádlo vypráno. Ostatní modely uvádějí čas zbývající do konce pracího cyklu. Pračka dokonce sama rozpozná nevhodně zvolený program v závislosti na druhu vloženého prádla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám