Hlavní obsah

Soutěž o knihy Vždy s láskou, Petra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vždy s láskou, Petra je autobiografie modelky Petry Němcové, která zažila Tsunami a která svým životním příběhem chce pomoci všem postiženým z této oblasti. Kniha líčí nejen samotnou tragédii, ale i příběh dívky z malého průmyslového města, která se z komunistického Československa dostala na obálku časopisu Sports Illustrated, která prožila opravdovou lásku v klamném světě třpytivého pozlátka světové módy.

Článek

Jednoho překrásného sluncem zalitého rána Petra Němcová v bungalovu v přímořském letovisku v Thajsku balila a chystala se k odjezdu, když zaslechla křik. Lidé v panice utíkali všemi směry, když se vzduch naplnil hromovým, uši rvoucím rachotem. Vzápětí již bojovala o holý život...

Petru a její životní lásku, fotografa Simona Atleeho, stejně jako tisíce dalších zasáhla ničivá vlna bez varování, nedala jim ani možnost se rozloučit. Nekonečných osm hodin plných mučivé bolesti vystřelující z roztříštěné pánve přečkala ve větvích palmy. V nemilosrdné sluneční výhni ztrácela vědomí. Okolní svět se změnil k nepoznání. Po úderu cunami zůstaly jen trosky, zkáza a bolest.

Autobiografie Petry Němcové názorně ukazuje nezměrnou sílu přírody, která nejen dokáže v jediném okamžiku změnit lidské životy, ale zároveň nás neustále učí vážit si daru života a lásky.

Petra Němcová věnuje celý honorář za tuto knihu nadaci -  Give2asia / Happy Hearts Fund (A Tsunami Relief Fund) - www.give2asia.org .

Hrajte s námi o 5 výtisků této knihy!

Soutěže se může zúčastnit každý, kdo správně zodpoví naše otázky a své odpovědi zašle do 10.5. 2006 na adresu: NovinkyZena@seznam.cz . Nezapomeňte uvést adresu, kam vám vaši případnou výhru máme zaslat.

Výherci budou o své výhře informováni na uvedenou e-mailovou adresu.

Soutěžní otázka:

1. Z jakého města pochází modelka Petra Němcová?
a) z Litvínova
b) z Prahy
c) z Karviné

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám