Hlavní obsah

Soutěž o knihy Penis - rádce nejen pro muže

I muži mají své problémy a obavy. Často jim v jejich řešení zabraňuje nechuť přiznat si, že mají potíže, natož pak se s nimi svěřovat někomu cizímu. Kniha Penis - rádce nejen pro muže přináší zajímavá a užitečná fakta a odpovídá na otázky, na které se muži možná stydí zeptat, ale které jsou pro ně často mimořádně důležité. Hrajte s námi o tuto knihu!

Článek

Kniha konkrétně seznamuje s funkcí penisu, s jeho správným "provozem a údržbou" a s prevencí problémů. Těch může být dost, pokud si muž své zdraví nehlídá. Na poruchy erekce a ejakulace a nedostatečný pocit vyvrcholení navazují často problémy psychické, partnerské a komunikační. Příčinami mohou být závažná zdravotní postižení: cukrovka, vysoká hladina cholesterolu a tuků v séru, arterioskleróza, porucha tvorby hormonů či onemocnění prostaty.

O zdravotních problémech, léčení a lécích a nejen o nich pojednává tento rádce, kterého by měl číst každý muž, jemuž na jeho zdraví záleží. Knížka je vhodná i pro ženy. O "malé mužské" se starají hlavně ony. Partnerky dospělých mužů najdou v knize řadu užitečných a potřebných informací.

Soutěž o 10 knih Penis - rádce nejen pro muže

Soutěže se může zúčastnit každý, kdo správně zodpoví naše otázky a své odpovědi zašle do 1.5. 2006 na adresu: NovinkyZena@seznam.cz . Nezapomeňte uvést adresu, kam vám vaši případnou výhru máme zaslat.

Výherci budou o své výhře informováni na uvedenou e-mailovou adresu.

Soutěžní otázky:

1. Co znamená slovo andrologie? a) odvětví astrologie, nauka o galaxiích b) odvětví medicíny, zabývající se mužskými reprodukčními orgány (obdoba gynekologie, ale pro pány) c) odvětví antropologie, zaměřené na studium života neandrtálců  

2. Viagra zpravidla účinkuje:
a) 15-20 minut
b) 4-5 hodin
c) 24 hodin

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám