Hlavní obsah

Byla otevřena první mezinárodní škola praktického sexu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vídeň

Toužíte být lepšími milenci a milenkami? Pak právě pro vás máme jedinečný tip. Ve Vídni byla otevřena první mezinárodní škola sexu (AISOS), kde se vyučuje umění praktického sexu. Absolventi této školy se mohou považovat za umělce lásky.

Foto: Profimedia.cz

Ve Vídni byla otevřena první mezinárodní škola sexu (AISOS) - ilustrační foto

Článek

„Procvičovali jste svou mysl, své svaly, svou kondici, ale kolik času jste trávili rozvojem svých schopností, které jsou nejdůležitější… Schopnostmi lásky?“ uvádí ředitelka školy Ylva Maria Thompsonová na webu školy jako ústřední slogan.

„Ačkoli naše kurzy obsahují jak historickou, tak moderní teorii sexuality, důraz je kladen na to, jak být lepšími milenci. Sexuální pozice, mazlící techniky, anatomické znaky, to jsou disciplíny školy AISOS,“ tvrdí ředitelka Thompsonová.

První kurzy začnou 9. ledna a podle Thompsonové je většina z nich už teď plná. Jeden semestr osahuje pět povinných kurzů vyučovaných každý týden a tři speciální intenzivní, poplatek za školné činí 1400 eur – asi 36,5 tisíce korun. Většina kurzů se vyučuje v němčině.

„Škola chce rozvinout nejen praktické schopnosti tak, že to změní váš život, ale že to změní i životy lidí, kteří se rozhodnou být vašimi partnery. Zkráceně řečeno, učíme tady prakticky umění dávat a přijímat sexuální rozkoš,“ dodává Thompsonová.

Vzdělávací instituce se nachází půl hodiny jízdy z Vídně. Ubytování má pro dvacet platících studentů. „Všechny kurzy končí zkouškou a k závěrečné zkoušce musí studenti přijít jako úspěšní absolventi všech kurzů. Antikoncepce bude dostupná zdarma,“ tvrdí Thompsonová.

Reklama

Související témata:

Související články

Sex u žen ztrácí na atraktivnosti

Ženy berou sex stále častěji jako povinnost, než aktivitu, na kterou se těší a která je skutečně maximálně uspokojuje, varují vědci. Podle nich je situace...

Výběr článků

Načítám