Hlavní obsah

Tipy na vánoční dárky na poslední chvíli

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce už jsou skutečně již za dveřmi a tak přinášíme pár tipů na dárky, které mohou potěšit vaše nejbližší. Věříme, že vám budou alespoň malinko inspirací.

Někteří lidé mají nesplnitelná vánoční přáníVideo: Novinky

 
Článek

Dárky by měly především potěšit, často tedy stačí pořídit jen maličkost pro radost. Stále populárnější jsou ale i dárky praktické, ať už se jedná o sportovní potřeby, vymoženosti do kuchyně nebo technické vychytávky, které nadchnou především muže a teenagery. Vánoční trendy pro letošní rok přejí právě technice, vděčnou stálicí zůstává kosmetika, vybavení do domácnosti.

Dárečky pro ženy

Dárky pro muže

Praktické dárky pro obě pohlaví

Foto: Profimedia.cz

Kurzy digitální fotografie - pro začátečníky - Kurz je určen pro všechny zájemce z řad nadšených fotoamatérů - začátečníků, kteří se chtějí teoreticky i prakticky naučit používat a ovládat svůj digitální fotoaparát

Reklama

Související témata:

Související články

Tipy na dárky vonící divadlem

Nevíte, čím byste své nejmilejší letos potěšili? Chcete blízké obdarovat dobrou knihou s divadelní tématikou? Nabízíme vám tipy od redaktorky kulturního...

Výběr článků

Načítám