Hlavní obsah

Legendární playboy Warren Beatty prý svedl 12 775 žen

– New York

Herec Warren Beatty (72), který byl milencem takových hvězd, jako jsou Jane Fondová nebo Madonna, svedl neuvěřitelné množstvím žen. Podle jím autorizované biografie tento hollywoodský zpustlík spal s téměř třinácti tisíci ženami.

Foto: Profimedia.cz

Hollywoodská herecká legenda Warren Beatty

Článek

Beatty si užíval své hvězdné románky s Madonnou, Jane Fondovou, Diane Keatonovou, Joan Collinsovou, Julií Christieovou.

Nakonec v roce 1992 skončil u své současné ženy Annette Beningové (51), vedle níž se údajně "uklidnil". Nicméně autor biografie Peter Biskind tvrdí, že tento čilý dvaasedmdesátník v dobách svého rozpuku tajně svedl tisíce žen.

Ve své knize Star: How Warren Beatty Seduced America autor odhaduje, že herec strávil noc s "plus mínus 12 775 ženami, suma, která nezahrnuje rychlovky během dne, různé zálety, příležitostné osahávání, ukradené polibky a tak dále…".

Biskind, který biografii napsal po upřímných rozhovorech s hvězdou legendárního filmu Bonnie a Clyde, nadzvedl roušku tajemství kolem nepřeberného množství hercových milenek a jeho pověstné sexuální výkonnosti.

Zlomila ho až Madonna

Autor tvrdí, že starší partnerka Beattyho Joan Collinsová (76) herce opustila kvůli jeho neukojitelné touze, která ji vyčerpávala.

Beatty ji vyměnil za mnohem mladší Madonnu (51), se kterou se setkal během natáčení filmu Dick Tracy z roku 1990. Tato dvojice spolu udržovala vztah, ale blízká přítelkyně Madonny Sandra Bernhardová novinářům prozradila, že Beatty s touto neúnavnou královnou večírků údajně "těžko držel krok".

"Dobírali jsme si ho a říkali jsme věci, kvůli kterým se cítil nesvůj. Byl to pro nás skvělý cíl, protože vedle ní představoval takového zmateného starého pána," sdělila Bernhardová Biskindovi.

"Beatty, chlap, který byl zvyklý na to, že ho ženy zbožňovaly, se najednou s Madonnou ocitl na tenkém ledu," dodává Biskind.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak milenky útočí proti manželkám

Stát se ideální milenkou není vůbec lehké. A většina neoficiálních vztahů také nemá dlouhého trvání a skončí jen jako pouhý flirt. Jsou však případy, kdy je...

Vůně potu prozradí, zda žena muže přitahuje

Jak žena pozná, že svého vyvoleného přitahuje? Stačí jen nastražit čichové buňky. Zájem muže o protějšek prý prozradí jedinečná vůně potu, kterou ženy dokáží...

Výběr článků

Načítám