Hlavní obsah

Nový pořad Vaření s Mauriziem provede světem pravých italských specialit

Novinky, Lucie Poštolková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový pořad Vaření s Mauriziem na Stream.cz nabízí nové recepty a tipy, jak připravit tradiční speciality nejen z Itálie. Můžete se těšit na přípravu rozličných mořských plodů, od chobotnice, mečouna, lososa po mořského ďase. Třešničkou na dortu budou díly s italskými dezerty jako je panna cotta a tiramisu.

Foto: Lucie Poštolková, Novinky

Do sicilské kuchyně vás uvede Maurizio Marino, který pochází ze Sicílie.

Článek

Do sicilské kuchyně vás uvede Maurizio Marino, který pochází ze Sicílie. Než se natrvalo usadil roku 1989 v Praze, vařil v několika evropských metropolích. Jeho kulinářské umění a italské recepty inspirují každého gurmána.

Italské recepty na úpravu mořského vlka i chobotnice

Pořad Vaření s Mauriziem poběží na stránkách Stream.cz každý pátek. Připraveno je 26 dílů, v nichž bude slavný kuchař připravovat předkrmy z masa, ryb, první a druhé chody i vegetariánské pochoutky. Mezi recepty nebudou chybět špagety, rizoto, salát z krevet, caprese či jiné těstovinové pochoutky.

Pro milovníky plodů moře připraví Maurizio filety z mořského vlka, kambaly i z mořského mečouna. Těšit se můžeme také na speciality z telátka nebo hovězí svíčkové. 

Maurizio postupně otevřel v Praze tři italské restaurace, Luna di Notte, La Vita e bella a Pepe Nero. Mezi jeho největší hosty patřili Dalajláma, Alain Delon či Monica Belluciová.

Foto: Lucie Poštolková, Novinky

Maurizio vysvětluje, jak správně připravit mořské ryby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám