Hlavní obsah

Na veletrhy módy Styl a Kabo přibydou svatební šaty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tématem únorových veletrhů módy Styl a Kabo budou tentokrát mimo jiné svatby. Kolekce svatebních šatů tam v samostatné sekci předvedou zavedené módní domy i známí čeští návrháři. Podobná expozice zatím na brněnských veletrzích chyběla, nyní se z ní pravděpodobně stane tradice, řekla Jarmila Navrátilová z manažerského týmu veletrhu.

Článek

Styl a Kabo, největší akce svého druhu ve střední Evropě, je rok od roku bohatší. Letos v únoru ji poprvé doplní veletrhy Cosmetics a Clutex s prezentací kosmetiky a technických textilií.

V únoru navíc návštěvníci Stylu uvidí svatební šaty z Česka, Itálie a Německa a možná i z dalších zemí. Na detailní přípravě programu se ještě pracuje a organizátoři čekají, jaký bude mezi dovozci a výrobci svatebních oděvů zájem.

Především půjde o nové trendy

Navrátilová předpokládá, že větší část modelů bude odpovídat spíš klasické verzi svatby. Extravagantnější modely se dají očekávat od některých českých módních tvůrců.

V obou případech ale půjde především o ukázku nových trendů. To je podle organizátorů cílem celého veletrhu. Tradiční veletrhy módy a textilií Styl, obuvi a kůže Kabo a akce Cosmetics a Clutex navíc tentokrát poprvé doplní nový veletrh outdoorového vybavení S1.

Reklama

Související články

České ženy jsou v módě málo odvážné

V souvislosti s právě aktuálním týdnem módy v Praze si pořádající společnost nechala udělat výzkum na vztah Češek k módě. Přestože na jednu stranu mají české...

OBRAZEM: Jaký byl podzimní Týden módy v Praze

Minulý týden proběhl další podzimní Prague Fashion Week. K vidění byly přehlídky oblíbených českých návrhářů, ale také zahraničních autorů a mladých talentů....

Designem proti kožešinám

Ve středu 5. 12. se v čajovně Galerie Cesty ke světlu uskutečnila vernisáž, která zahájila výstavu studentských prací zaslaných do soutěže Design Against Fur,...

Výběr článků

Načítám