Hlavní obsah

Muži se servali na křižovatce, jeden druhému rozbil hlavu skateboardem

Novinky, vrb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Gold Coast

Čtyřiadvacetiletý mladík na australském Gold Coast na konci března napadl řidiče na křižovatce a uhodil jej svým skateboardem. Následně vypukla rvačka jako v akčním filmu. Mladíka v sobotu na základě videa, které natočil a umístil na internet svědek bitky, zadržela policie a obvinila jej z výtržnosti.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Rvačka na křižovatceVideo: Reuters

 
Článek

Gold Coast v Austrálii a scéna jako z kultovního filmu Klub rváčů. Na řidiče sedícího v autě znenadání agresivně zaútočil mladý muž, jako zbraň mu posloužil skateboard, kterým ho tloukl hlava nehlava. Řidič vyskočil z vozu a bránil se také nekompromisním útokem. Oba padli k zemi, kde bitka pokračovala. Z hlavy „neozbrojeného“ řidiče crčela krev, zřejmě měl tržnou ránu způsobenou právě údery skateboardem.

Po několika desítkách vteřin bylo znát, že zraněný ztratil sílu, souboj vzdal a mátožně se vrátil do svého vozu. Rozlícený skateboardista poté ještě přiběhl k autu, holou pěstí rozbil zadní světlo a kopal do auta. Následně za doprovodu pohrdavých gest opustil místo incidentu a zmizel neznámo kam.

Vše se podařilo natočit amatérskému kameramanovi, který z bezpečí svého vozu, ze kterého se po celou dobu nehnul ani na krok, zavolal policii.

Obviněný mladík se má objevit 15. dubna objevit před soudem. Obětí byl podle policie 50letý řidič, jaká však byla příčina rvačky, policisté nesdělili.

Reklama

Výběr článků

Načítám