Hlavní obsah

Krejčířova vila v JAR se prodala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Johannesburg
Aktualizováno

Luxusní vila Radovana Krejčíře na předměstí Johannnesburgu Bedfordview se prodala v aukci. Uvedl to v sobotu server EyeWitnesNews. Cena nebyla zveřejněna.

Foto: Novinky.cz s použitím ČTK/AP a ČTK

Radovan Krejčíř

Článek

Podle serveru se aukce účastnili čtyři zájemci.Trvala asi deset minut.

Každý zájemce musel zaplatit registrační poplatek 100 000 randů (200 000 korun), který mu umožnil navštívit nemovitost a prohlédnout si ji.

Jedním ze zájemců byl Christiaan Gey van Pittius, který řekl, že přestal přihazovat, když cena překročila jeho možnosti. Neuvedl, za kolik se dům prodal a komu, ani jaký byl jeho osobní strop.

Vilu popsal: „Vevnitř je to trochu divné. Je tam hodně bezpečnostních rámů. Většina dveří do ložnic je ocelových s několika zámky. Naznačuje to, že byl vystrašený.“

V popisu pro aukci bylo uvedeno, že má otevřenou kuchyň spojenou s jídelnou. Vybavena je spotřebiči Miele, mezi kterými je trouba, sporák se sklokeramickou varnou deskou a plynovým vařičem. Ve vybavení linky jsou vestavěná lednička, mraznička, mikrovlnka i kávovar.

Uzavřené patio přechází v bazén, se kterým sousedí prostor na slunění. Uvnitř je kromě sprchy ještě jacuzzi. Součástí vily je i voliéra.

Před sedmi lety byla vila ohodnocena na 13 miliónů randů, uvedl web eNCA . Zabavena byla finančním úřadem, aby Krejčíř splatil daně. Podle serveru News24 by se v sobotu měla dražit i druhá Krejčířova vila ve Vaalu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám