Hlavní obsah

Indický podnikatel znásilňoval osm let svou dceru, prý aby si zajistil bohatství

Kvůli finančním potížím požádal indický podnikatel před více než osmi lety o pomoc hinduistického mystika. Ten mu pro získání bohatství poradil, aby začal pohlavně zneužívat svou čtrnáctiletou dceru. Podnikatel se rady držel po celých osm let. Nyní mu hrozí doživotní pobyt za mřížemi.

Článek

Policisté zadrželi kromě podnikatele i jeho manželku, která je podezřelá ze spoluviny a v cele skončil i okultní rádce praktikující tantru, který podle obvinění znásilňoval mladší podnikatelovu dceru.

Tantra je náboženská nauka, která má v hinduismu více než tisíciletou tradici. Tvoří ji soubor duchovních praktik a rituálních forem uctívání, z nichž ovšem je v západním světě nejznámější tzv. sexuální jóga či tantrický sex.

Znásilňování prozradila mladší dcera

Otec, devětačtyřicetiletý obchodník s automobilovými součástkami z Bombaje, začal znásilňovat svou starší dceru v roce 2000, když jí bylo čtrnáct a on se dostal do finančních potíží.

"Podnikatel se obrátil na přítele, který mu tvrdil, že má tantrickou moc, a poradil mu, aby začal mít pohlavní styk se svou dcerou, chce-li v životě prosperovat," řekl policejní důstojník Mukund Mahadžán zpravodajské stanici CNN-IBN.

Podle zjištění policie v posledních měsících začal tantrik znásilňovat z "okultních důvodů" druhou dceru podnikatele, které je nyní patnáct let. Dívka se s násilím svěřila babičce a strýci, kteří všechno udali policii. Před policejní stanicí se poté srotily desítky rozčílených lidí, kteří chtěli čtyřiapadesátiletého tantrika zbít.

Za znásilnění nezletilé hrozí v Indii až doživotní vězení. 

Reklama

Výběr článků

Načítám