Hlavní obsah

Na thajském ostrově zahynul Čech, pózoval pro fotku a zřítil se do 30metrové hloubky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bangkok
Aktualizováno

Na thajském ostrově Samui zemřel dvaatřicetiletý český turista, když se zřítil ze srázu u vodopádu Khun Si. Server thaipbs.or.th uvedl, že se tragická nehoda stala ve chvíli, kdy šel muž k okraji srázu a chtěl se nechat vyfotografovat. Ztratil rovnováhu a zřítil se do 30metrové hloubky. Agentura DPA uvedla, že se muž nacházel v místech, kam je zakázaný přístup.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Čech se zřítil z 30metrového srázu u vodopádu Khun SiVideo: AP

 
Článek

Čech, kterého server thaipbs.or.th označuje jako Jiřího B., přijel k vodopádům ve čtvrtek na vypůjčené motorce ve skupině sedmi dalších turistů. U vodopádu požádal svého přítele, aby ho vyfotografoval. Dostal se až na sráz a při pózování ztratil rovnováhu a zřítil se, napsal server. Původní informace agentury DPA hovořily o tom, že muž strmý sráz sám zlézal.

Jeho tělo bylo vyproštěno až po pěti hodinách, protože džungle v okolí vodopádu je velmi hustá.

Před vstupem k vodopádům jsou návštěvníci na tabulích v několika světových jazycích varováni, uvedla DPA. Cesta je velmi strmá a kluzká. Turisté jsou ale nepoučitelní a na varování nedbají, stěžuje si místní policie. Každý měsíc se řeší tři až čtyři nehody, z nichž některé jsou smrtelné.

Ostrov Samui se nachází na jihu Thajska v Siamském zálivu, asi 750 kilometrů jižně od hlavního města Bangkoku.

Reklama

Výběr článků

Načítám