Hlavní obsah

Kim navštívil kosmetickou firmu. I se zřídkakdy viděnou manželkou

Severokorejský vůdce Kim Čong-un na chvíli ustoupil od nukleárních šarvátek se Spojenými státy a v Pchjongjangu navštívil kosmetickou společnost. Spolu s ním se na záběrech státní agentury KCNA objevila i jeho manželka Ri Sol-ču, která na veřejnosti často vidět nebývá, uvedla britská BBC.

Foto: Kcna, Reuters

Kim v kosmetickém závodě. Jeho manželka Ri zcela vpravo.

Článek

Záběry z návštěvy zrenovovaného kosmetického závodu přenášela celostátně KCNA den poté, co americký ministr obrany Jim Mattis prohlásil, že USA se nikdy nesmíří s nukleární Severní Koreou. [celá zpráva]

Foto: Kcna, Reuters

Severokorejský vůdce Kim Čong-un v kosmetickém závodě. Jeho manželka Ri Sol-ču druhá zprava

Snímky z návštěvy závodu, na kterých si Kim prohlíží kosmetické výrobky, jsou v ostrém kontrastu s obvyklými záběry, na nichž vůdce pozoruje raketové testy či instruuje členy vojenského štábu, poznamenala BBC.

Foto: Kcna, Reuters

Kim Čong-un na návštěvě kosmetického závodu

Server deníku Daily Mail připomněl, že Kimova manželka se na fotografiích se svým manželem objevuje jen zřídkakdy a že se předpokládá, že na počátku roku porodila jejich třetí dítě. S odkazem na jihokorejské zpravodajce uvedl, že Ri pochází z rodiny akademika a lékařky a že v roce 2005 se coby roztleskávačka zúčastnila asijského atletického šampionátu v Jižní Koreji.

Foto: Kcna, Reuters

Kim Čong-un na návštěvě kosmetického závodu

Agentura Reuters upozornila, že fotografie pocházejí přímo od severokorejské KCNA a že není možné ověřit, kdy byly pořízeny.

Reklama

Výběr článků

Načítám