Hlavní obsah

Thajka spáchala sebevraždu skokem mezi stovky krokodýlů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pětašedesátiletá Thajka spáchala sebevraždu, když skočila do nádrže plné krokodýlů na farmě s těmito plazy nedaleko metropole Bangkoku. Rodina ženu pohřešovala od pátku. V úterý thajská policie potvrdila její identitu.

Foto: Profimedia.cz

V nádrži bylo několik stovek krokodýlů. Ilustrační snímek

Článek

Zprávy o smrti ženy se na internetu šířily už od pátku a řada lidí se ptala, jestli jsou informace o tragédii na známé krokodýlí farmě Samut Prakan pravdivé, uvedl server Bangkok Post.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Příbuzní dokonce v pátek vyplnili formulář o pohřešované osobě, policie se ale nejprve zmizením odmítla zabývat, dokud od něj neuplyne 24 hodin.

Karta zdravotního pojištění mrtvé ženy byla v nádrži s krokodýly objevena v sobotu. V pondělí pak vyšetřovatelé potvrdili, že žena zemřela v pátek odpoledne.

Podle svědků si nejprve sundala boty a pak skočila do zhruba tři metry hluboké nádrže, v níž bylo několik stovek dospělých krokodýlů. Zaměstnanci farmy, kteří ji viděli, se ženu pokoušeli neúspěšně před zvířaty chránit dlouhými tyčemi.

Měla deprese

Policii příbuzní řekli, že trpěla depresemi, a na farmu Samut Prakan nepodali žádnou stížnost. Totožnost mrtvé potvrdily DNA testy tkáně, které se našly v nádrži.

Její smrt je podobná incidentu, který se na stejné krokodýlí farmě stal v roce 2002, připomněla BBC.

Vlastník farmy řekl místnímu rádiu, že v okolí krokodýlí nádrže už byly nainstalovány další ochranné ploty a že farma přijala i jiná bezpečnostní opatření, aby se podobný incident nemohl opakovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám