Hlavní obsah

Extravagantní starosta Toronta Ford má zřejmě v břiše nádor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toronto

S podezřením na nádor v břišní dutině byl ve středu hospitalizován extravagantní starosta kanadského Toronta Rob Ford. Nemocnice v prohlášení uvedla, že Ford si stěžoval na bolesti v oblasti břicha a předběžná diagnóza po vyšetření počítá s nádorem.

Foto: Mark Blinch, Reuters

Starosta Toronta Rob Ford

Článek

Ford, který nechvalně proslul svými drogovými eskapádami, se ještě v úterý večer zúčastnil debaty, ve které měl dobrou náladu. Ve středu již ale na radnici nepřišel.

Ford vyvolal mezinárodní pozornost řadou incidentů, zejména přiznáním, že užíval crack a že měl problémy s alkoholem. Městské zastupitelstvo ho kvůli tomu zbavilo většiny pravomocí, aby ho přinutilo rezignovat. On ale odejít odmítá a odvolat z funkce ho radní nemohou. Nyní usiluje o znovuzvolení a tvrdí, že problémy již překonal. Dva měsíce se léčil v zařízení pro závislé.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám