Hlavní obsah

Do kabiny letounu se pokusil proniknout opilý pasažér, hovořilo se o únosu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Opilý cestující se pokusil v pátek proniknout do kabiny Boeingu 737 společnosti Virgin Airlines letícího z Brisbane. Stroj přistál na Bali a spekulovalo se o tom, že jde o únos.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Letadlo, které se pokusil unést opilec, přistálo na BaliVideo: Reuters

 
Článek

O únosu mluvila v místní televizi indonéská policie, podle které se cestující pokusil proniknout do kabiny a ovládnout letadlo. Policisté ho zadrželi. Podle indonéského letectva na palubě letadla zasahovali vojáci.

Mluvčí společnosti Virgin však pokus o únos popřel. Uvedl, že cestující byl jen opilý a pokusil se dostat za letu do kabiny, ale nechtěl letadlo unést. Podle něj šlo o neukázněnost a cestujícího se podařilo zneškodnit. Podle indonéské policie však pilot ohlásil pokus o únos.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Stroj přistál na letišti v Denpasaru, ale nedoroloval až na konec ranveje. K letadlu dorazilo pět aut s bezpečnostními silami a letiště bylo uzavřeno.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám