Hlavní obsah

Pákistánský kanibal skončil znovu za mřížemi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Islámábád

V pákistánské provincii Paňdžáb zatkla v pondělí policie muže, který se už dříve přiznal ke kanibalismu. Na nesnesitelný zápach z domu Muhammada Arífa Alího a jeho bratra upozornili sousedé, uvedl server BBC.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Pákistánská policie znovu zadržela kanibala AlíhoVideo: Reuters

 
Článek

„Našli jsme tam uříznutou hlavu malého dítěte ve věku dva nebo tři roky. Zřejmě tělo vyhrabali z hrobu. Není ale jasné odkud,“ řekl zástupce místní policie.

Podezřelý se podle něj hned při prvním výslechu přiznal, že s bratrem tělo rozporcoval a uvařil. „Svádí ale vinu na staršího bratra,“ doplnil policista.

Policie po starším bratru Farmanovi pátrá.

Sourozenci žili v domě ve městě Darja Chán společně. Manželky je před lety opustily.

Kvůli kanibalismu byli už jednou odsouzeni, a to za znesvěcení hrobu, jelikož pákistánský trestní řád s kanibalismem nepočítá. Bratři v roce 2011 vykopali tělo pohřbené ženy a připravili si z něj masovou směs s kari kořením. Jejich propuštění po dvou letech vyvolalo loni v létě ve městě pobouření.

Když s ním BBC v srpnu vedla rozhovor, měl Muhammad problémy zodpovědět smysluplně některé dotazy. Doufal ale, že nic podobného už nikdy neudělá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám