Hlavní obsah

Všude bylo moře krve, popsala svědkyně řádění vraha se sekyrou

– Barhotola
Novinky, mif

Indií otřásl případ sériového vraha, který ve vesnici Barhotola povraždil devět žen. O tom, jak běsnění probíhalo, promluvila pro server Indian Express svědkyně, která ve vesnici žije od svého narození. Vraha podle ní musel popadnout nezvladatelný amok.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Muž chladnokrevně zavraždil sekerou devět ženVideo: Reuters

 
Článek

„Všude bylo moře krve, běhal tu jak smyslů zbavený. Celé tělo jako by mi zkamenělo, nemohla jsem ani volat o pomoc,“ popsala událost svědkyně. „Zavraždil mi dceru, prostě jí jen tak podříznul krk,“ nenacházela pro hrůzný skutek slova matka jedné z obětí.

Případem se již intenzivně zabývají indičtí policisté, kteří uspořádali před víkendem kvůli případu tiskovou konferenci. „Obviněný ubil sekerou své sousedky, čtyři ženy a pět dívek. Obvinili jsme ho z devítinásobné vraždy, nyní je ve vazbě,“ konstatoval vyšetřovatel R.S. Dwivedi.

Motiv běsnění zatím policisté neodhalili. „Není psychicky nemocný, je to jen agresor,“ uzavřel Dwivedi. Místní úřady již v polovině týdne oznámily, že každá rodina dostane odškodnění ve výši 25 000 rupií (necelých deset tisíc korun).

Pětatřicetiletý muž útočil v době, kdy ve vesnici byly jen ženy, muži odešli do zaměstnání. Jeho oběti jsou ve věku dva až 65 let. Těla obětí ležela hodiny v tratolišti krve. Po útoku vesnici opustil, byl vystopován a zatčen.

Reklama

Související články

Ind pozabíjel sekerou devět žen a dívek

Ind v amoku zabil ve vesnici Barhotola ve státě Čhattísgarh čtyři dospělé ženy a pět dívek, uvedla podle BBC a listu Times of India místní policie. Motiv činu...

Výběr článků

Načítám