Hlavní obsah

Ind pozabíjel sekerou devět žen a dívek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dillí

Ind v amoku zabil ve vesnici Barhotola ve státě Čhattísgarh čtyři dospělé ženy a pět dívek, uvedla podle BBC a listu Times of India místní policie. Motiv činu nezná, ale Pandu Nagašja měl duševní problémy. Nedávno ho opustila žena.

Foto: Reuters

Indičtí policisté

Článek

Muž útočil v době, kdy ve vesnici byly jen ženy, muži odešli do zaměstnání. Jeho oběti jsou ve věku dva až 65 let. Těla obětí ležela hodiny v tratolišti krve.

Pětatřicetiletý muž, který po útoku vesnici opustil, byl vystopován a zatčen, uvedl superintendant Prasanna. Policie zajistila zbraň, sekeru tangia.

„Poté, co jsem navštívil vesnici a viděl poházená mrtvá těla před domem, kde žily dvě nebo tři rodiny, byl jsem ve stavu šoku,“ řekl Prasanna a dodal: „byly to brutální vraždy spáchané mužem, který je duševně labilní.“

Místní úřady oznámily, že každá rodina dostane odškodnění ve výši 25 000 rupií (necelých deset tisíc korun). Většina příbuzných z chudého regionu byla zcela v šoku a podle Prasanny je bylo těžké utěšit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám