Hlavní obsah

Britka vyskočila v Indii z okna, ze strachu před znásilněním

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ágra
Aktualizováno

Jednatřicetiletá britská turistka vyskočila v úterý z okna ve druhém patře hotelu ve městě Ágra. Do jejího pokoje ráno přišli dva muži a ona se bála, že ji jdou znásilnit. Pohmoždila si nohy a skončila v nemocnici, uvedla televize Sky News.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Britská turistka vyskočila v Indii z okna, bála se znásilněníVideo: Reuters

 
Článek

"Měla strach, tak běžela na opačný konec místnosti a skočila z okna," řekl policejní komisař v Ágře Paván Kumár.

Podle superintendanta Simrandžíta Kaura se rozhodla utéct, když ve čtyři ráno přišel majitel hotelu, aby jí poskytl vyžádanou masáž. Jeden z členů hotelového personálu se nicméně postavil na stranu zadrženého. Policii sdělil, že správce šel pouze turistku vzbudit, aby stihla ranní vlak.

"Žena se vyděsila a vyskočila z balkónu. Zatkli jsme majitele a možná mu zabavíme licenci na hotel. To závisí na našem vyšetřování," dodal Kaur.

Britka se po ošetření zraněného svalstva přestěhovala do jiného hotelu, kde je pod policejní ochranou. Její paniku mohly vyvolat případy znásilnění v Indii z poslední doby.

Britské ministerstvo zahraničí už pro ženy vydalo varování před návštěvou této asijské země.

Ve městě Ágra se nachází jedna z největších turistických atrakcí, slavná hrobka Tádž Mahal. Právě tam jela švýcarská dvojice, kterou přepadli, okradli a ženu znásilnili. Šest podezřelých už policie zatkla. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám