Hlavní obsah

V Indii pohřbili sestru, která si vzala život kvůli telefonátu

Bengalúr
Aktualizováno

V pondělí se konal v Indii pohřeb 46leté zdravotní sestry Jacinthy Saldanhové, která se zabila kvůli podvodnému telefonátu do nemocnice Krále Edvarda VII., kde ležela těhotná vévodkyně z Cambridge Kate. Saldanhová si přála být pohřbena v rodné zemi.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V Indii pohřbili sestru, která si vzala život kvůli telefonátuVideo: Reuters

 
Článek

Poslední rozloučení se konalo v místním katolickém kostele v pobřežním městě Širva ve státě Karnataka na jihu Indie, které leží asi 400 kilometrů od Bengalúru.

Do Indie bylo tělo sestry v neděli letecky přepraveno do Bombaje a odtud dál do márnice v nedalekém Manipal, uvedl server Zeenews. Rakev doprovázeli vdovec Benedict Barboza se synem Junalem a dcerou Lišou. Z Širvy pochází Barbozova rodina.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Tělo Saldanhové převezli z márnice do kostelaVideo: Reuters

Před chrámem, kde bylo vystaveno tělo zesnulé, se sešlo mnoho příbuzných a přátel, aby se s ní rozloučili, uvedl list Indian Express.

Již v sobotu se konala zádušní mše ve Westminsterské katedrále v Londýně.

Foto: Danish Siddiqui, Reuters

Rakev s Jacinthou Saldanhovou nakládají na letišti v Mangalúru do sanitky

Saldanhová si vzala život kvůli telefonátu australské rozhlasové stanice 2Day FM, jejíž moderátorka se vydávala za královnu. Sestra, která měla noční službu, ji v 5:30 spojila na patro, kde ležela těhotná Kate.

Neunesla reakci lidí na sociálních sítích a médií, která se do ní kvůli tomu pustila a divila se, jak to, že neodhalila australský přízvuk moderátorky. [celá zpráva]

Saldanhová nechala tři dopisy na rozloučenou, v jednom si stěžovala na chování kolegů, v dalším uvedla, že chce být pohřbena v Indii. [celá zpráva]

Foto: Danish Siddiqui, Reuters

Traktor táhne rakev s Jacinthou Saldanhovou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám