Hlavní obsah

Tříletá dívka se stala obětí vymítání zlého ducha

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kuala Lumpur

Tříleté děvčátko zabila v neděli v Malajsii vlastní rodina při rituálu vymítání zlých duchů. V úterý to uvedla agentura AP s odvoláním na malajsijské policejní zdroje. Policii přivolal jeden z příbuzných, který se účastnil rituálu, při němž se dívka udusila.

Příslušníci malajsijské policie

Článek

Policie vtrhla v neděli večer do domu na severu země poté, co obdržela tísňové volání od jednoho člena rodiny. V ložnici našla osm lidí, mezi nimiž byli rodiče a další příbuzní, kteří se nakupili na holčičce ležící tváří dolů, uvedl šéf okresní policie. Dívenka se pod tíhou nahromaděných těl udusila. Všech osm lidí bylo zatčeno.

Mezi obyvateli přežívá víra v nadpřirozeno, ačkoli v posledních desetiletích se provádění okultních rituálů vytrácí. Přesto jsou čas od času hlášena úmrtí při těchto obřadech.

V roce 2010 byli k deseti letům v žaláři odsouzeni dva bratranci za zabití rodičů jednoho z nich při duchovně očistném obřadu. Manželský pár při obřadu bratranci ubili košťaty a motocyklovými helmami.

Reklama

Výběr článků

Načítám