Hlavní obsah

Pět Číňanů na jedné motorce projíždělo křižovatku na červenou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Peking

Policie v okrese San-men v provincii Če-ťiang na východě Číny řešila v neděli neobvyklou srážku motocyklu s osobním vozem. Motorka projížděla křižovatku na červenou, automobil zase spěchal, aby jí stačil ještě projet, protože mu semafor už ukazoval oranžovou. Na motocyklu sedělo pět lidí, upozornila agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Auto se srazilo s motorkou, na které jelo pět lidíVideo: Reuters

 
Článek

Video z průmyslové kamery zachytilo motocykly i auta, jak na křižovatce čekají na zelenou na semaforu. Zezadu se blíží další motocykl, míjí ostatní stranou a bez ohledu na červenou pomalu vjíždí do křižovatky. Na motorce sedělo rovnou pět osob.

Když byl motocykl vprostřed křižovatky, zprava do něj v plné rychlosti najel osobní vůz toyota. Policie později uvedla, že její řidič spěchal, aby stihl křižovatkou projet včas, na semaforu už mu svítila oranžová.

Pětice motocyklistů skončila po srážce na vozovce a posléze v nemocnici. Ačkoliv záběry ze srážky vypadají horzivě, jejich zranění byla naštěstí jen lehčího charakteru. Čeká je obvinění v souvislosti s nedbalou jízdou.

Reklama

Výběr článků

Načítám