Hlavní obsah

Tříletého chlapce v lesní zoo napadl tygr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moskva

V lesní zoologické zahradě na ruském Dálném východě vážně zranil tygr tříletého chlapce. Rodiče, kteří chtěli syna s tygry vyfotit, ho postavili příliš blízko zvířete. Hoch po komplikované operaci bojuje na jednotce intenzivní péče o život, napsala agentura RIA Novosti.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

V lesní zoo napadl tygr tříleté dítěVideo: Reuters

 
Článek

Událost se stala v Amurské oblasti. Tygry v malém lesním zoo u silnice od návštěvníků oddělovalo jen nízké oplocení. Zvířata uvázaná na řetězu hlídal zřízenec. Lidé se údajně směli postavit za oplocení a dát se s tygry vyfotit.

„Rodiče dítě postavili příliš blízko a hoch se ocitl v dosahu tygra,“ komentoval incident vyšetřovatel případu. Zřízenec se snažil zvíře zastavit marně. „Bil jsem ho holí, ale měl to dítě pevně ve svém sevření,“ řekl.

Na hlavě vážně zraněný chlapec byl převezen do nemocnice na neurologické oddělení, kde se podrobil několik hodin trvající operaci. Jeho stav je kritický.

Reklama

Výběr článků

Načítám