Hlavní obsah

Žena po nehodě přežila tři dny přimáčknutá v autě

Canberra

Tři dny strávila 45letá Australanka po nehodě přimáčknutá ve svém autě, které se po vyjetí z vozovky zřítilo ze srázu a obrátilo na střechu. Žena nemohla vůz sama opustit, měla zaklíněnou nohu, kterou jí museli lékaři amputovat.

Článek

Debbi McKnightová z Nového Jižního Walesu se 25. ledna vracela domů z návštěvy dcery žijící v Tumutu, městečka poblíž metropole Canberry.  Najednou se na silnici proti ní ocitl klokan, žena se mu vyhnula, přičemž sjela z vozovky a s vozem se převrátila. Sama se ven nedostala kvůli zaklíněné noze.

Našel ji až ve středu v pozdních hodinách teenager Caleb Wilks, když procházel kolem. Žena na něj z dálky volala a prosila o pomoc. „Byla už v takovém stavu, že si chtěla nohu sama amputovat, ale neměla po ruce nic ostrého,“ komentoval záležitost policejní seržant Brian Hammond.

Ženu následně transportoval vrtulník do canberrské nemocnice, kde jí nohu amputoval chirurg. Její zdravotní stav byl stabilizován. Podle záchranářů měla McKnightová štěstí, že měla nohu přimáčknutou tak, že nevykrvácela.

Reklama

Výběr článků

Načítám