Hlavní obsah

Bohatí Arabové si mohou vybírat manželku z ČR z katalogu

Právo, znk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dubaj

Ve Spojených arabských emirátech (SAE) otevřela svou pobočku londýnská společnost, která nabízí majetným klientům možnost vybrat si z katalogu českou nevěstu.

Foto: Matthias Seifert, Reuters

Manželky z ČR si mohou vybírat například obyvatelé Dubaje.

Článek

„Češky nejsou zkažené feminismem,“ pochvaluje si Joseph Weiner (73), šéf firmy Hand in Hand, která má kanceláře i v ČR. Společnost před půl rokem otevřela novou pobočku v Abú Zabí, kde tamním mužům nabízí pomoc při hledání ideální partnerky z ČR. Záležitost to ale není laciná: za výběr možné družky a získání kontaktu případný zájemce zaplatí v přepočtu přes 35 tisíc korun, napsal The National, přední deník SAE v anglickém jazyce.

Od chvíle, kdy Hand in Hand začala podnikat v SAE, se prý postarala o uzavření již dvou manželství. „Je to perspektivní obchodní odvětví,“ tvrdí Weiner. „Chlap chce většinou krásnou ženskou, která je mladší než on. Takovou ale najít je skoro nemožné, ať už v Evropě, nebo v Emirátech.“ Podle něj se české ženy mohou pochlubit kombinací inteligence, krásy a věrnosti.

„Donald Trump se také oženil s Češkou,“ dodává, aniž by se pochopitelně zmiňoval o tom, že se Ivana Trumpová s americkým podnikatelem v roce 1992 rozvedla.

„Nehledáme ženy z Ruska, které jsou bez peněz a byly by vděčné za to, kdyby mohly žít v bohaté zemi. Naše zájemkyně musí pocházet z dobrého prostředí,“ upozorňuje Rakušanka Angelika Lancsaková, majitelka podobné firmy, jakou vede Weiner, která má desítky klientů v SAE a Dubaji.

Reklama

Výběr článků

Načítám