Hlavní obsah

Kolumbijec měl s dcerou 11 dětí, přezdívají mu monstrum z Mariquity

Novinky, toh

Kolumbijec Arcedio Alvarez přes dvacet let držel doma vlastní dceru, kterou znásilňoval a zplodil s ní 11 dětí. Kromě Rakouska a Itálie se tak v Kolumbii stál další otřesný případ znásilňování vlastních dětí. V neděli o tom informovala BBC.

Článek

Podle ní je muž nyní zadržen a souzen. Z případu je zatím jasné, že Alvarez uvěznil holčičku, když jí bylo méně než deset let. Nyní je jí třicet a se svým otcem má osm dětí, další tři již dříve zemřely.

Kolumbijská média 58letému muži přezdívají „monstrum z Mariquity“, což je oblast, odkud pochází. Obviněný se před soudem objevil v doprovodu policie a také s armádní ochrankou.

U soudu se hájí tvrzením, že žena není jeho vlastní dcerou, že je adoptovaná. „Potvrzujeme, že jsme měli romantický vztah, protože skutečně milujeme jeden druhého,“ uvedl. Podle BBC však není jisté, zda jeho tvrzení o adopci je pravdivé.

V každém případě žena uvedla, že ho vždy oslovovala otče. „Vždy jsem ho respektovala jako svého otce a on je mým otcem. Nikdy o tom (incestu) nemluvil, nebo proč to děláme,“ uvedla Alvarezová.

Žena je nyní s osmi dětmi pod ochranou státu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám