Hlavní obsah

Nemohl jsem přestat, říká sedminásobný vrah z Jižní Koreje

– SOUL

Nejméně sedm žen zavraždil jihokorejský chovatel dobytka, který se tak stal jedním z nejhorších vrahů v dějinách Jižní Koreje. Vyšetřovatelé však tvrdí, že mimo sedm přiznaných obětí může mít muž na svědomí i další, mimo jiné i svou manželku.

Článek

Podezřelý, jehož jméno zpráva neuvádí, se přiznal, že "po spáchání prvního zločinu nebyl schopen s tím přestat", upozornil policejní vyšetřovatel Pak Hak-kun.

Podezřelý se po zatčení přiznal, že po smrti své manželky v roce 2005 zavraždil posléze mezi lety 2006 a 2008 sedm žen. Smrt manželky při požáru ho uvrhla do zoufalství, jež ho donutilo bezcílně se potulovat po celé zemi. A nakonec u něho vyvolalo potřebu zabíjet ženy, které zahlédl, řekl dále Pak.

Údajný vrah byl zatčen v neděli v souvislosti se zmizením studentky ve městě Ansan asi 30 kilometrů od Soulu.

Muž se seznamoval se svými budoucími oběťmi obvykle v barech karaoke nebo na autobusových zastávkách a pak jim nabídl svezení ve svém autě. Poté je znásilnil, uškrtil nylonovou punčochou a jejich těla zakopal.

Nejhorším masovým vrahem v Jižní Koreji se stal muž, který v jihokorejské metropoli Soulu před pěti lety zabil 21 žen. Jak řekl, k vraždám ho hnal vztek po rozvodu s manželkou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám