Hlavní obsah

VIDEO: V Austrálii našli mrtvá osmnáctiměsíční dvojčata, zemřela hlady

Novinky, Herald Sun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRISBANE

Australská policie v Brisbane řeší otřesný případ smrti dvou osmnáctiměsíčních sourozenců, jejichž rozkládající se těla objevila v pondělí v domě na předměstí Sunnybank Hills. Ze smrti dětí policie obvinila rodiče, kteří v domě žili spolu s dalšími čtyřmi dětmi.

Článek

Těla chlapce a dívky, kteří ve svém věku vážili mezi třemi a půl a čtyřmi kilogramy, tedy zhruba stejně jako novorozenci, našla v pokoji jejich jedenáctiletá sestra, které přišel podivný zápach vycházející z místnosti. Podle dosavadního šetření policie byla batolata mrtvá zhruba deset dnů.

Z jejich smrti policie obvinila osmadvacetiletého otce a o dva roky starší matku, kteří v domě vychovávali ještě čtyři další děti. Ty jsou nyní v péči prarodičů.

Otec dětí policii tvrdil, že velmi často pobýval pracovně mimo domov, s manželkou již delší dobu nežije a dvojčata údajně neviděl od Vánoc. Podle policie však do své ložnice musel chodit kolem pokoje v němž byla nalezena batolata.

Matka uvedla, že si smrti dětí všimla někdy kolem osmého či devátého června. I přesto, že batolata byla značně podvyživená, nemá údajně pocit, že by je zanedbávala. Nedostatek potravin byl pravděpodobnou příčinou smrti obou dětí.

Policii přišel bizarní zejména fakt, že rodiče v domě s mrtvými dětmi i nadále normálně bydleli. Šokovaní sousedé tvrdí, že neměli o existenci dvojčat potuchy. Nejasnosti panují i kolem toho, zda starší děti chodily do školy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám