Hlavní obsah

Australan přiznal dvě děti s vlastní dcerou

Novinky, CNN, rei, The Sydney Morning Herald

Poprask nejen v Austrálii způsobil incest, k němuž se přiznal Australan John Deaves (61). V televizním pořadu stanice CBS 60 Minut řekl, že má milostný poměr s dcerou z prvního manželství, která mu porodila dvě děti.

Foto: Profimedia.cz

John Deaves s dcerou Jennifer

Článek

Deaves se v pořadu objevil i 39letou dcerou Jennifer a jejich druhým dítětem, devítiměsíční dcerou Celeste. Dvojice v televizi řekla, že se zamilovala před osmi lety poté, co se po třech dekádách odloučení znovu shledala. Ze vztahu hned vzešlo dítě, které ale záhy zemřelo na srdeční vadu.

Jennifer má další dvě děti z jiného vztahu.

Verzi o letitém odloučení otce a dcery zpochybňuje Deavesova druhá exmanželka Dorothy. „Po celou dobu byli v kontaktu,“ řekla novinářům s tím, že její dcera a nevlastní sestra Jennifer se z chování otce a sestry nemůže vzpamatovat. Deaves tvrdí, že Jennifer do roku 2000 neviděl od té doby, kdy opustil svou první ženu. Ke kritice páru se přidala i matka Jennifer Joan.

Incest už řešil australský soud, který minulý měsíc páru zakázal sexuální styk a oba z vazby podmínečně propustil na kauci 460 australských dolarů (asi 7000 korun). Kritikové rozhodnutí tvrdí, že zákaz dvojici od fyzického sbližování neodradí a navrhují sterilizaci jednoho z páru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám