Hlavní obsah

Pohřešovaného školáka našli v žaludku krokodýla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PEKING

V žaludku krokodýla, který byl v neděli zastřelen v jižní Číně, nalezli ostatky pohřešovaného devítiletého školáka Li-ua, uvedla čínská tisková agentura Nová Čína.

Foto: Archiv, Novinky

Krokodýl školáka roztrhal.

Článek

Krokodýla zastřelili v neděli v parku ve městě Bej Haj vyšetřovatelé, kteří pátrali po nezvěstném školákovi. Potvrdili, že v žaludku plaza nalezli jeho ostatky.

Li zmizel v pátek. S dalšími třemi kamarády přelezli plot okolo bazénu, kde jsou ukazováni krokodýlové. "Děti střílely na zvířata z praků a bily je dřevěnými holemi," uvádí čínská tisková agentura a dodává výsledky vyšetřování: "Jeden z rozdrážděných krokodýlů se zakousl do Liových šatů a stáhl ho do vody, kde byl krokodýly roztrhán."

Střelci použili v sobotu jako návnadu vepřové maso. V žaludku prvního zastřeleného krokodýla nalezli ostatky chlapce. Zpráva neuvádí, co se stalo s ostatními plazy. Majitel  parku i strážce byli zadrženi. Zatím není jasné, zda strážce, kterého majitel parku najal, aby dozíral na dění okolo bazénu, byl v době incidentu na místě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám