Hlavní obsah

Zůstaňte doma, můžete někoho zabít, vzkazuje na videu těhotná Britka bojující o život svůj i dítěte

Novinky, das

Devětatřicetiletá Karen Manneringová z Herne Bay v Kentu ve Velké Británii leží od víkendu v nemocnici s oboustranným zápalem plic v důsledu koronavirové nákazy. Jelikož je ve 26. týdnu těhotenství, bojuje tak nejen o svůj život, ale také o život svého nenarozeného dítěte. Aby varovala další lidi před zákeřnou nákazou, natočila v nemocnici emotivní video.

Těhotná Britka s koronavirem bojuje o svůj život i svého nenarozeného dítěteVideo: Karen Mannering, Novinky/Reuters

 
Článek

Trojnásobná maminka v očekávání svého čtvrtého potomka neví, kde se před více jak dvěma týdny koronavirem nakazila, o to více na ostatní lidi apeluje, aby nevycházeli zbytečně ven.

Londýn od bohorovnosti k válečným opatřením?

Zahraniční

„Chtěla bych vám říct, že jestli se chystáte jít ven za přáteli na hloupé pivo nebo jen na procházku, protože je venku krásně, zůstaňte doma, protože můžete někoho zabít,” vzkazuje všem Karen Manneringová.

Nabádá také, aby lidé poslouchali instrukce premiéra Borise Johnsona. Paradoxně sám Johnson ale později oznámil, že je mezi nakaženými.

„Stačí aby se nakazil jeden z rodinných příslušníků! Prosím, zůstaňte v bezpečí, a pokud na sobě začnete pozorovat jakýkoliv z příznaků koronavirové infekce, oznamte to lékařům,” dodává.

Brit nevolal záchranku, aby nezdržoval lékaře. Zemřel doma sám

Koronavirus

Karen Manneringová onemocněla před dvěma týdny, přičemž po týdnu se její stav zhoršil a musela být hospitalizovaná s oboustranným zápalem plic v nemocnici. Než onemocněla, pracovala jako kosmetička v Hot-tees Tanning and Beauty Salonu.

SPECIÁL: COVID-19 | Vše o nákaze, rady a tipy, jaké jsou příznaky

Koronavirus

Salon následně na svých sociálních sítích upozornil všechny své klienty, že jedna z jejich pracovnic byla pozitivně testována na Covid-19.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám