Hlavní obsah

Turné do Irska jim zakázali, tak dudácká kapela zahrála aspoň před prázdnými regály

Novinky, tcs

Ještě před několika týdny si policejní kapela z amerického státu New Hampshire Pipes and Drums chtěla splnit sen. Od lidí se jí podařilo vybrat dostatek peněz na turné po Irsku u příležitosti pětadvaceti let své existence. Kvůli koronaviru však z turné sešlo, avšak místo aby se litovali, rozhodli se členové kapely vzít celou situaci s humorem.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policejní kapela nemohla kvůli koronaviru na turné do Irska. Místo toho hraje v supermarketu ódu na vyprodaný toaletní papírVideo: @nhpapipesanddrums via Storyful, AP

 
Článek

Místo truchlení nad zmařenou příležitostí se rozhodli členové policejní kapely ukázat lidem, že i v těžkých časech si lze užít trochu humoru. V americkém Manchesteru proto zahráli minulý týden skladbu Amazing Grace (která se často hraje na pohřbech) před prázdnými regály, odkud lidé vykoupili toaletní papír.

Na turné po Irsku, kde se měli zúčastnit řady památečních akcí a přehlídek, vybírali členové policejního sboru finance přes dva roky. „Byli jsme zdrceni, když jsme byli nuceni zrušit turné a přitom jsme ztratili značnou část vybraných prostředků,“ uvedl hlavní dudák kapely Daniel Wood z manchesterské policie.

Toaletní papír se krade i na prestižní adrese

Koktejl

Vystoupení v jednom z obchodů řetězce Walmart tak podle Wooda umožnilo přepnout nejen členům kapely z „panického módu“ a na chvíli navrátit lidem i sobě samým úsměv na tvář. Své vystoupení nazvali Ode de Toilette (Óda na toaleťák), název paroduje spojení Eau de toilette (toaletní voda).

Reklama

Výběr článků

Načítám