Hlavní obsah

Herec Andrew Jack z Hvězdných válek podlehl koronaviru

– Londýn

Nákaze koronaviru podlehl v úterý herec Andrew Jack, kterého diváci znají především jako důstojníka z vesmírné ságy Hvězdné války. Bylo mu 76 let, napsal server deníku Daily Mail.

Foto: Nadja Klier/www.andrewjack.com

Andrew Jack

Článek

Herec zemřel v nemocnici v hrabství Surrey, kam byl převezen kvůli komplikacím s nemocí Covid-19, napsala jeho agentka Jill McCulloughová. Jackova manželka Gabrielle Rogersová je momentálně v karanténě v Austrálii.

Na koronavirus zemřel Mark Blum z Rodiny Sopránů i Krokodýla Dundee

Koronavirus

„Láme mi to srdce, kdy musím oznámit, že jsme dnes ztratili mého muže. Andrewu Jackovi byl diagnostikován koronavirus. Do nemocnice byl přijat před méně než 48 hodinami. Zemřel dnes. Neměl žádné bolesti, odešel pokojně s vědomím, že jeho děti, nevlastní děti, vnoučata, bratr, přátelé a já jsme s ním. Moji milí, dávejte na sebe pozor,“ napsala Gabrielle Rogersová v pondělí na Instagramu.

Zatím není vůbec jasné, jak a kdy se bude konat pohřeb vzhledem k momentálním omezujícím opatřením v souvislosti s šířením koronaviru ve světě, uvedla hercova agentka Jill McCulloughová.

Tom Hanks se vyléčil z koronaviru. Už je zpět v USA i s manželkou

Koronavirus

Kromě hraní se Andrew Jack věnoval také výuce herectví, k jeho žákům patřili například Robert Downey jr. či Chris Hemsworth.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám