Hlavní obsah

Zmizelého chlapce nalezli ve Španělsku uškrceného

Madrid

Španělská policie nalezla tělo osmiletého chlapce, jehož zmizení vzbudilo před více než dvěma týdny pozornost celé země. Policisté v souvislosti s jeho smrtí zadrželi přítelkyni chlapcova otce Anu Quezadaovou, která spoluorganizovala veřejné pátrání.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Stovky španělských policistů pátrají po osmiletém chlapci (archivní video)Video: Reuters

 
Článek

Zmizení osmiletého Gabriela Cruze Ramíreze ve venkovském regionu jihošpanělské provincie Almería vyvolalo v předposlední únorový den rozsáhlé pátrání, do kterého se zapojily více než čtyři tisícovky policistů a stovky dobrovolníků. [celá zpráva]

Partnerka Gabrielova otce Ana Quezadaová se aktivně účastnila organizace veřejných mítinků na podporu pátrání po chlapci.

Tělo hocha v neděli policie objevila v kufru auta, které třiačtyřicetiletá žena řídila. Policisté ji podezírají z toho, že tělo nejprve uschovala na rodinném pozemku v obci Rodalquilar, snažila se jej však přemístit jinam. Žena svou vinu popřela.

Podle výsledků pitvy byl chlapec uškrcen v den, kdy zmizel.

Policisté nyní začali přezkoumávat jiný případ, starý 22 let. Tehdy pečovala Quezadaová o svou čtyřletou dceru, která vypadla z okna v severošpanělském městě Burgos. Její smrt byla označena za nešťastnou náhodu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám