Hlavní obsah

Za mlčení platí Berlusconi dál tanečnici Ruby tisíce eur, tvrdí obžaloba

Právo, znk

Italský expremiér Silvio Berlusconi podle obžaloby stále posílá tisíce eur marocké tanečnici Karimě Mahrúgové, kvůli níž byl obviněn z pohlavního styku s nezletilou.

Foto: Reuters

Silvio Berlusconi a Ruby

Článek

Odvolací soud sice loni dospěl k názoru, že tanečnice přezdívaná Ruby mu nabízela placené sexuální služby, uzavřel ale, že magnát nevěděl, že dívka nebyla plnoletá. Obžaloba je ovšem přesvědčena, že Berlusconi Ruby a dalším ženám zaplatil, aby při líčení svědčily v jeho prospěch, a proto už loni začal nový proces.

Vyšlo tak najevo, že expremiér, kterému právě končí roční trest veřejných prací, Ruby stále posílá peníze v hotovosti. Jde o balíčky v hodnotě i 14–15 tisíc eur (až 400 tisíc korun), které dívce předávají prostředníci.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Berlusconi měl pomoci na svobodu mladé tanečniciVideo: Reuters

A dnes už 22letá Ruby si štědré podpory náležitě užívá. Podle listu Corriere della Sera uspořádala narozeninovou párty za sedm tisíc eur (190 tisíc korun) pro svou tříletou dceru Sofii, nakoupila si šaty, boty a kabelky předních návrhářů a zaplatila si s novým partnerem devítidenní pobyt na Maledivách za 60 až 90 tisíc eur (až 2,4 miliónu korun).

Podle obžaloby magnát takto přispívá dvacítce krasavic.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám