Hlavní obsah

Ve Francii zveřejnili záběry Strausse-Kahna v hotelu Sofitel

Paříž

Francouzská televize BFM ve čtvrtek odvysílala záběry z bezpečnostních kamer hotelu Sofitel v New Yorku. Jsou z května a zachycují tehdejšího šéfa MFF Dominique Strausse-Kahna i pokojskou Nafissatou Diallovou v hotelové hale. Podle některých záběry dokazují, že se Strauss-Kahn, který aspiroval na křeslo francouzského prezidenta, stal obětí spiknutí.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Strauss-Kahn na záběrech z bezpečnostní kameryVideo: Reuters

 
Článek

Záběry zachycují Strausse-Kahna krátce poté, co měl pokojskou donutit k sexu, jak jej obvinila Diallová. Klidně vypadající finančník na nich sjíždí výtahem do recepce, zaplatí účet a před hotelem nastupuje do taxi.

Na druhé sekvenci je vidět Diallová v rozhovoru s hotelovým personálem. Na jednom ze záběrů gestikuluje, podle některých kolegům předvádí, jak byl útok proveden. Pak hovoří s hotelovým detektivem, který přivolává policisty. Diallová potom klidně očekává jejich příjezd.

Francouzská televize rovněž zveřejnila záběry pořízené v temné hotelové chodbě, na nichž se dva zaměstnanci hotelu Sofitel objímají a tančí radostí. Podle některých novinářů klid to svědčí pro konspirativní teorii, že vše bylo na Strausse-Kahna nachystáno. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám