Hlavní obsah

Trump se fotil s orlem a nepadl mu do oka. Dravec ho zkoušel klovnout

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington

Zdá se, že protislámské výroky amerického prezidentského kandidáta Donalda Trumpa nepobouřily jen velkou část veřejnosti, ale rozezlily i zástupce živočišné říše. Miliardáře a favorita republikánských primárek totiž během focení pro časopis Time opakovaně napadl orel bělohlavý. Dravec, který je na podobná pózování vycvičen, při focení s Trumpem působil velmi podrážděně.

Foto: Reuters

BEZ KOMENTÁŘE: Donalda Trumpa obtěžoval při focení orel

Článek

Snímky byly pořízeny pro případ, že by byl Trump zvolen osobností roku časopisu Time. Tou se ale nakonec pro svůj pozitivní přístup k uprchlíkům a ochranu hodnot demokratického světa stala německá kancléřka Angela Merkelová. [celá zpráva]

Nejprve chtěl uletět

Orel Uncle Sam se nejprve pokusil ze záběru s Trumpem uletět, když se mu to nepovedlo, snažil se prezidentského kandidáta poklovat, později alespoň uhodit křídlem.

Incident se obešel bez zranění, utrpěl pouze Trumpův účes. Zda už se Uncle Sam někdy dopustil podobné rebelie, není známo. Stejně tak není jasné, zda byl za napadení miliardáře nějak potrestán.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám