Hlavní obsah

Sedmiletá prvňačka v Rostocku zmlátila a pokousala učitelku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rostock

Ve spolkové zemi Meklenbursko-Přední Pomořansko začal zrovna nový školní rok a ve středu už policie spolu s úřadem pro mladistvé řešily neuvěřitelný případ v základní škole v Rostocku. Žákyně první třídy napadla ve středu učitelku a zřídila ji tak, že žena skončila v nemocnici, napsala agentura DPA.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Útok se odehrál ve středu dopoledne kolem 10.00. Dívka se na učitelku vrhla, porazila ji a začala ji mlátit a kousat do rukou. Šokovaná žena stačila mobilem přivolat pomoc prostřednictvím tísňové linky. Zuřivý útok dívky se podařilo zvládnout, až když přijeli na místo policisté, napsal deník Bild.

V nemocnici skončila nejen učitelka, ale odvezli tam i malou násilnici. Co bylo příčinou brutálního útoku, zjišťují nejen lékaři, ale i policisté. Další opatření budou přijata v koordinaci se sociálním úřadem, napsala agentura DPA a odkazem na vyjádření Christophera Hahna, mluvčího policie v Rostocku. Ten útok na učitelku, který má na svědomí sedmiletá dívka, ale potvrdil.

Silke Schraderová, ředitelka školského úřadu v Rostocku, se nechtěla k incidentu vyjádřit a označila událost za případ, který „nevyžaduje medializaci“.

Reklama

Výběr článků

Načítám