Hlavní obsah

Rozzuření psi roztrhali 14letou Britku

– Manchester

Rozzuření psi v úterý nedaleko anglického Manchesteru zřejmě zabili 14letou dívku Jade Lomas-Andersonovou. Policie prozatím příčinu smrti neupřesnila, potvrdila ale, že zranění odpovídají útoku psů, napsala agentura DPA. Podrobnosti přinesl list Daily Mail.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Psi v britském Athertonu roztrhali čtrnáctiletou dívku Video: Reuters

 
Článek

Neštěstí se stalo v domě ve městě Atherton nedaleko Manchesteru.

Psi napadli dívku, když pojídala masový piroh v domě kamarádky, kterou navštívila v rámci velikonočních prázdnin. Jak se je pokoušela odehnat, popadla je zuřivost a pokousali ji na krku. Čtyřem psům se nedokázala ubránit.

V domě byli dva staffordshirští bulteriéři, jeden bulmastif a jeden buldok, kteří patřili matce přítelkyně. Dívka se jich nebála, protože do domu často chodila, i když na dveřích bylo varování Pozor, zlý pes, vstupujete na vlastní nebezpečí.

Foto: Phil Noble, Reuters

Policisté na místě neštěstí v Athertonu

Policie byla přivolána, když sousedé viděli, že v hale leží mladá dívka v bezvědomí. Než přijeli, vykrvácela z četných ran.

Policisté museli použít ochranné štíty jako při rozhánění demonstrací. Čtyři psy zabili, pátý, který byl ve vedlejší místnosti a útoku se podle všeho neúčastnil, byl odchycen.

Reklama

Výběr článků

Načítám