Hlavní obsah

Psychicky nemocný Rakušan zabil ženu, dceru a nakonec i sebe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Marchegg

Tři mrtvé objevili ve středu dolnorakouští policisté ze zásahové jednotky Cobra v domě v Marcheggu. Byli tam vysláni kvůli podezření, že by psychicky nemocný muž mohl ublížit dceři. V domě byla nalezena mrtvá nejen ona, ale i její matka a také otec. Všichni měli na těle známky střelných poranění.

Článek

Policisté se drží hypotézy, že psychicky nemocný muž zabil nejprve obě ženy a pak obrátil zbraň proti sobě, uvedl list Die Presse.

Policie byla vyslána k domu, když mladší z obou žen nepřišla do práce, což potvrdil policejní mluvčí Johann Baumschlager: „Kolem půl deváté přišlo oznámení na policejní inspektorát Lassee, že jedna mladá žena nepřišla do práce, protože se vědělo, že její otec je psychicky nemocný a má doma dvě krátké střelné zbraně. Panovaly obavy, že by mohl dceři něco udělat.“

Policie se pokusila ženu kontaktovat, ale bez úspěchu. Proto zavolala Cobru. Mluvčí Cobry Detelf Polay dodal, že když komando dorazilo k domu, nikdo nereagoval, takže policisté vnikli v půl dvanácté do domu, kde našli tři mrtvé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám