Hlavní obsah

Muž se při požáru v Lyonu zachránil skokem z okna. Těhotná manželka a dítě zahynuly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rodinná tragédie se odehrála v sobotu večer při požáru dvoupatrové budovy ve francouzském Lyonu. Oběťmi se staly žena a dítě. Další čtyři osoby utrpěly lehká zranění. Hořet začalo podle všeho po explozi v pekařství, které sídlilo v přízemí domu, uvedla agentura AFP.

Foto: Profimedia.cz

Hasiči likvidují požár v Lyonu, který stál život dva lidi.

Článek

Podle lyonského vyšetřovatele Nicolase Jacqueta v domě hasiči nalezli dvě těla - šlo o ženu a dítě. Oznámil, že bylo již zahájeno vyšetřování případu s cílem zjistit příčiny a okolnosti tragické události.

Zdroj blízký vyšetřování uvedl, že oběti jsou pravděpodobně manželka a dítě jednoho ze čtyř lehce zraněných, kteří z budovy vyskočili.

Foto: Profimedia.cz

Těhotnou ženu a dítě už hasiči z domu včas zachránit nedokázali.

Svědci agentuře AFP řekli, že zmíněný muž vyskočil z druhého poschodí na výzvy místních obyvatel, kteří ho zachytili. Muž jim okamžitě sdělil, že v budově je jeho dítě a těhotná žena. Ty se ale již zachránit nepodařilo.

Požár byl nahlášen v sobotu kolem 20:30 a o hodinu později byl uhašen. K likvidaci požáru bylo nasazeno 75 hasičů a 27 hasičských aut.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám