Hlavní obsah

Okopírovala oblečení Melanie Trumpové? Na Brigitte Macronovou se snesla vlna kritiky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Paříž
Aktualizováno

Nová první dáma Francie Brigitte Macronová opisovala od Melanie Trumpové. Tak komentují módní odborníci i veřejnost bleděmodrý komplet Brigitte, který oblékla na nedělní slavnostní ceremoniál, jímž se ujal její manžel úřadu prezidenta Francie.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Příchod Brigitte Macronové do Elysejského paláceVideo: Reuters

 
Článek

Macronová se rozhodla pro bleděmodrý komplet značky Louis Vuitton, který tvořily pouzdrové šaty se sakem doplněné lodičkami a kabelkou v tělové barvě, napsal server deníku Die Welt.

Právě exkluzivní značka Louis Vuitton patří k Brigittiným nejoblíbenějším. Od roku 2015 s ní má exkluzivní „vztah”. V létě zmíněného roku dostala od Delphine Arnaultové, zástupkyně šéfa značky, několik módních rad ohledně odívání. Od té doby si Macronová na veřejné akce půjčuje oděvy výhradně této značky.

„Vše bylo vždy řádně zaznamenáno, veškeré výpůjčky byly vždy vráceny,“ citoval nejmenovaný zdroj v únoru letošního roku server Challenges.fr.

Například na oslavu vítězství ve volebním klání u muzea Louvre v neděli 7. května si oblékla komplet s tříčtvrtečním kabátkem, který patří k nejprestižnějším kouskům nejnovější kolekce, napsal server People.com.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Vlevo první dáma Francie Brigitte Macronová, vpravo první dáma Spojených států amerických Melania Trumpová

Nová první dáma má velmi štíhlou postavu a její slabostí jsou krátké sukně a úzké džíny. „A je jí jedno, zda se někdo pohoršuje nad tím, že tak krátké šaty by žena jejího věku neměla nosit,“ napsal Die Welt.

Melania Trumpová si letos v lednu pro den, kdy byl její manžel Donald uveden do úřadu amerického prezidenta vybrala bleděmodrý model od Ralpha Laurena, který doplnila rukavicemi a lodičkami ve stejném tónu. Melaniin outfit podle stylistů připomínal módní ikonu Jacqueline Kennedovou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám